Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ovengroenten met speklappen en citroenmayonaise
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ovengroenten met speklappen en citroenmayonaise
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Rasp de schil van de citroenen en pers de vruchten uit. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de krieltjes. Meng het sap van de citroenen met de knoflook, ovengroente en krieltjes.
Stap 2
Verdeel de groente over een met bakpapier beklede bakplaat en breng op smaak met zout en peper. Plaats 20 minuten in de oven.
Stap 3
Verhit intussen 2 el olijfolie en bak de speklappen in 10 minuten krokant. Meng intussen de rasp van de citroenen met de mayonaise.
Stap 4
Verdeel de ovengroente samen met de speklappen over de borden. Serveer met de citroenmayonaise.
