Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paashaas boterham
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paashaas boterham
Stap 1
Steek met de paasvorm een figuur uit de sneetjes brood. Bestrijk de sneetjes dun met de helft van de boter. Verwarm de rest van de boter in een anti-aanbak koekenpan. Leg de sneetjes met de niet besmeerde kant naar beneden in de pan en bak ze op matig hoog vuur goudbruin.
Stap 2
Hak de kruiden fijn. Klop de eieren los met kaas, bieslook en basilicum. Keer de sneetjes brood met een spatel.
Stap 3
Druk een sneetje met de spatel goed tegen de bodem van de pan. Schenk heel voorzichtig een kwart van het eimengsel in de holte van het paasfiguur. Doe dit met alle sneetjes.
Stap 4
Bak de onderkant van de sneetjes in nog 3-4 minuten goudbruin en laat de omelet stollen. Schep de sneetjes met een brede spatel op borden.
