Paashavermout pannenkoekjes
Ingrediënten
Bereidingswijze Paashavermout pannenkoekjes
Stap 1
Maal de havermout met het bakpoeder en wat zout fijn in de keukenmachine. Voeg 2 bananen toe met de melk en wat kaneel.
Stap 2
Verhit een grote koekenpan met een beetje olie en bak een dikke pannenkoek Ø 10 cm voor het lijf van de haas, een iets kleinere pannenkoek voor het hoofd, 2 langwerpige pannenkoekjes voor de oren en 2 voor de pootjes. Bak de pannenkoeken aan beide kanten in 2 tot 3 minuten goudbruin en gaar. Bak zo nog 1 portie.
Stap 3
Was de worteltjes en verwijder het loof, maar laat nog wat groen zitten.
Stap 4
Leg op elk bord een worteltje. Serveer de pannenkoeken in de vorm van de paashaas zoals op de foto. Snijd 6 plakjes van de overgebleven banaan en leg ze op de voeten en de staart. Bedek de staart met kokosrasp. Snijd 12 kleine rondjes van de banaan voor 3 kussentjes op elk voetje.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
Voedingswaarden
- Energie645 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten107 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
