Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paddenstoelenrisotto met crème fraîche
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paddenstoelenrisotto met crème fraîche
Stap 1
Snipper de sjalot. Snijd de champignons in plakjes.
Stap 2
Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de sjalot 1 min. Bak de champignons 4 min. mee.
Stap 3
Schep de rijst erdoor en bak tot de korrels glanzen en glazig zijn. Schenk de wijn erbij. Laat de rijst de wijn zachtjes kokend opnemen.
Stap 4
Voeg de bouillon in 3 delen toe. Laat de rijst elk deel bouillon op een middelhoge stand zachtjes kokend opnemen alvorens een volgend deel toe te voegen. Kook de rijst in 18-20 min. gaar.
Stap 5
Neem de risotto van de warmtebron. Roer de crème fraîche en oregano door de rijst. Breng op smaak met zout en peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie459 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten61 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd7 g
Trefwoorden
