Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pannenkoeken met geitenkaas, rode biet en pecannoten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pannenkoeken met geitenkaas, rode biet en pecannoten
Stap 1
Maak pannenkoekenbeslag door de bloem, 400 ml melk, eieren, snuf zout en 1 eetlepel olie met een staafmixer te pureren. Pureer er 150 gram spinazie in delen door. Verdun met een scheutje extra melk als het beslag te dik is, het moet mooi ‘lopend’ zijn.
Stap 2
Bak ca. 8 pannenkoeken in een hete koekenpan met zo nodig steeds een kleine drup extra olie in de pan. Houd warm op een bord boven een pan met heet water en dek af met een tweede bord. Hak ondertussen de pecannoten grof en rooster ze kort in een droge koekenpan.
Stap 3
Verkruimel de geitenkaas en snijd de rode biet in blokjes. Zet schaaltjes met de geitenkaas, rest van de spinazie, rode biet en nootjes op tafel en laat iedereen zijn eigen pannenkoek naar smaak beleggen.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie795 kcal
- Eiwit32 g
- Koolhydraten68 g
- Vet42 gWaarvan verzadigd15 g
Trefwoorden
