Pannenkoeken met kippenragout
Ingrediënten
Bereidingswijze Pannenkoeken met kippenragout
Stap 1
Hak de dragon fijn. Verwarm de kippenbouillon en leg de kipfilet erin. Kook de kipfilet in 10-12 minuten zachtjes gaar.
Stap 2
Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Neem de filet uit de bouillon en snijd deze in heel kleine stukjes.
Stap 3
Smelt de boter in een pan met een dikke bodem. Roer de bloem erdoor en laat heel even pruttelen.
Stap 4
Roer scheut voor scheut de bouillon erdoor en blijf roeren tot het een gladde saus wordt. Roer de room, stukjes kip, bosuitjes en dragon erdoor en voeg wat zout en versgemalen peper toe. Verwarm de ragout nog vijf minuten op zacht vuur, roer regelmatig.
Stap 5
Verwarm intussen de pannenkoeken volgens de aanwijzingen in de magnetron. Schep op elke pannenkoek een kwart van de ragout en vouw de pannenkoeken dubbel.
Stap 6
Verdeel de rucola over de borden en leg de gevulde pannenkoeken erop.
