Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pappadums mango chili kipfilet
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pappadums mango chili kipfilet
Stap 1
Pel en halveer de ui en snijd in halve ringen. Verwarm een koekenpan met olie en fruit de ui. Kruid de kipfilet met zout en versgemalen peper en bak bij de ui goudbruin en gaar. Schep om met de sambal en 2 el chilisaus en warm nog 2 minuten door.
Stap 2
Schil intussen de mango met een dunschiller, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Schep om met de resterende chilisaus.
Stap 3
Was de komkommer en schaaf met de dunschiller of kaasschaaf in linten. Rol de linten op in rolletjes.
Stap 4
Breek de pappadums in grote stukken en leg op een serveerschaal. Schep de kip met de mango op de pappadums. Garneer met een komkommerlint. Hak de koriander grof en strooi over de pappadums.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie242 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten21 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd1 g
Trefwoorden
