Paprikarolletjes met ansjovisroomkaas
Ingrediënten
Bereidingswijze Paprikarolletjes met ansjovisroomkaas
Stap 1
Pers de knoflook. Hak de bladpeterselie fijn. Giet de ansjovis met kappertjes af. Vang de olie op. Hak de ansjovis en kappertjes fijn.
Stap 2
Verwarm twee eetlepels ansjovisolie in een steelpan en voeg het ansjoviskappertjesmengsel en de knoflook toe. Laat het mengsel op zacht vuur al roerend smelten. Doe de roomkaas in een kom en roer het ansjovismengsel en de peterselie erdoor.
Stap 3
Voeg naar smaak wat versgemalen peper toe. Laat het mengsel in de koelkast wat steviger worden. Het moet nog wel smeerbaar blijven.
Stap 4
Laat de paprika's in een vergiet uitlekken. Snijd ze open en dan in vier parten. Dep de stukken paprika goed droog met keukenpapier.
Stap 5
Leg de stukken op een plank en bestrijk ze met het roomkaas-ansjovismengsel. Rol de stukken paprika op, begin bij het smalle stuk. Leg de rolletjes in een lage schaal en steek in elk rolletje een cocktailprikker.
