Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Parelcouscous met harissa sperziebonen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Parelcouscous met harissa sperziebonen
Stap 1
Breng een pan met 500 ml water aan de kook en los hier de kippenbouillontablet in op. Maak de sperziebonen schoon en halveer.
Stap 2
Kook de sperziebonen in 3 minuten beetgaar en haal uit de pan. Meng de harissa kruiden door de sperziebonen.
Stap 3
Houd één soeplepel bouillon apart en ook de parelcouscous in de overige bouillon volgens de aanwijzing op de verpakking en haal uit de pan.
Stap 4
Verkruimel intussen de feta. Pluk de blaadjes munt en snijd deze fijn.
Stap 5
Meng de helft van de feta met de soeplepel bouillon tot een saus.
Stap 6
Meng de helft van de munt en de fetasaus door de parelcouscous. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 7
Verdeel de parelcouscous over de borden, verdeel hier de sperziebonen over.
Stap 8
Garneer met de overige munt en de resterende verkruimelde feta.
