Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pasta ovenschotel met vegan kipstuckjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pasta ovenschotel met vegan kipstuckjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Rasp de schil van de citroen en snijd de hazelnoten en pistachenoten fijn.
Stap 2
Kook de pasta in water met zout beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit intussen een scheutje olijfolie in een grote koekenpan en bak de pompoenblokjes 5 minuten met het venkelzaad, de oregano en knoflook.
Stap 3
Voeg de vegan Kipstuckjes en cherrytomaten toe en bak nog 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Neem de pan van het vuur en voeg de babyspinazie, citroenrasp, pasta en vegan roomkaas toe. Roer alles goed door elkaar.
Stap 5
Verdeel de pasta over een grote ovenschaal en verdeel de vegan geraspte kaas en de noten erover.
Stap 6
Bak de pasta ongeveer 25 minuten in het midden van de oven.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie714 kcal
- Eiwit26.2 g
- Koolhydraten56.1 g
- Vet40.2 gWaarvan verzadigd18.9 g
Trefwoorden
