Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pastarolletjes met zalm en dille-ricotta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pastarolletjes met zalm en dille-ricotta
Stap 1
Verhit voor de saus de boter in een pannetje en fruit hierin de sjalot. Blus af met de wijn en voeg de laurier toe. Laat zachtjes inkoken tot de helft van de wijn is verdampt.
Stap 2
Voeg de kookroom toe en laat nog 1 minuut zachtjes koken. Breng de saus op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 3
Giet de saus over de pastarolletjes en schud zachtjes met de schaal zodat de saus zich goed verdeelt. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak de rolletjes in de oven in circa 20 minuten gaar.
Stap 4
Verhit intussen de olie en roerbak hierin de venkel beetgaar. Serveer 2 pastarolletjes per persoon op grote borden met wat saus en leg de venkel erbij. Garneer met wat dille.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
- - aluminiumfolie
Voedingswaarden
- Energie650 kcal
- Eiwit36 g
- Koolhydraten33 g
- Vet37 gWaarvan verzadigd17 g
