Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pastasalade met pesto, sperziebonen en ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pastasalade met pesto, sperziebonen en ei
Stap 1
Kook in 1 pan de fusilli met de sperziebonen in ruim kokend water met zout in 10 min. beetgaar. Voeg ook de (hele) eieren toe en neem ze na 7 min. uit het kookwater.
Stap 2
Pel de eieren en snijd ze in partjes. Snijd de paprika in reepjes.
Stap 3
Giet de pasta en sperziebonen af in een vergiet. Spoel onder stromend water koud en laat uitlekken.
Stap 4
Meng de fusilli, sperziebonen, paprikareepjes en pesto. Breng de salade op smaak met zout en peper. Schep op een schaal en verdeel de partjes ei erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie623 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten83 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd3 g
