Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paturain minikaasjes met pesto op bladerdeeg
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paturain minikaasjes met pesto op bladerdeeg
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd met de steker of het glaasje 20 rondjes uit het bladerdeeg en leg de deegrondjes op de bakplaat.
Stap 2
Klop de eidooier met de melk los. Bestrijk de deegrondjes ermee.
Stap 3
Bestrooi met de kruiden en bak het deeg in het midden van de oven in circa 8 minuten goudbruin. Laat afkoelen.
Stap 4
Zet op elk deegrondje een mini roomkaasje en steek het kaasje vast met een cocktailprikker.
Aanvullende benodigdheden
- - koekjessteker
- - bakplaat met bakpapier
- - 20 cocktailprikkers
Voedingswaarden
- Energie50 kcal
- Eiwit1 g
- Koolhydraten3 g
- Vet4 gWaarvan verzadigd3 g
