Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Penne all‘Uovo met pesto alla Genovese
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Penne all‘Uovo met pesto alla Genovese
Stap 1
Kook de pasta gedurende 11 minuten zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.
Stap 2
Snijd de kipfilet en de gele paprika in blokjes. Snijd de courgette in plakjes. Bak deze met wat olie vervolgens in een hapjespan totdat ze goudbruin zijn.
Stap 3
Verwarm de oven voor op 200⁰C. Leg de cherrytomaten in een ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie. Gril de cherrytomaten ongeveer 10 minuten.
Stap 4
Meng de penne met de pesto. Voeg vervolgens de kip, paprika, courgette en de helft van de cherrytomaten (zonder takjes) toe.
Stap 5
Rasp de Parmezaanse kaas en scheur de basilicum grof. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de rest van de cherrytomaten, de kaas en de basilicum.
