Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Peterseliesalade met quinoa en granaatappel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Peterseliesalade met quinoa en granaatappel
Stap 1
Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg het groentebouillontablet toe aan het kookwater. Giet af, spoel met koud water en laat afkoelen in een vergiet.
Stap 2
Snijd de granaatappels horizontaal doormidden en klop de zaadjes boven een schaal eruit door op de schil te tikken met een houten lepel. Voeg de citroenrasp toe.
Stap 3
Schep de fijngehakte peterselie, hazelnoten, oude brokkelkaas en de quinoa door de granaatappelpitjes.
Stap 4
Klop een dressing van het citroensap, 1 theelepel mosterd en 3 eetlepels olijfolie en schep deze door de salade. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie725 kcal
- Eiwit26 g
- Koolhydraten60 g
- Vet39 gWaarvan verzadigd14 g
