Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Piadine met geitenkaas en vijgen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Piadine met geitenkaas en vijgen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Rol de stukjes deeg een voor een uit op een met bloem bestoven werkvlak tot lapjes van 2-3 mm dik. Bak op middelhoge stand om en om circa 2 minuten per kant in een droge, hete koekenpan.
Stap 2
Leg de piadine op een ovenrooster en bestrijk met de ricotta. Verdeel de geitenkaas en vijgen erover. Bedruppel met de honing, schuif het rooster in de oven en laat gratineren.
Stap 3
Verhit intussen de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de spinazie in meerdere delen. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Neem de warme piadine uit de oven en verdeel de spinazie erover. Bestrooi met de pijnboompitten, klap naar wens dubbel en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie945 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten101 g
- Vet45 gWaarvan verzadigd15 g
