Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pikante viscurry met santen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pikante viscurry met santen
Stap 1
Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten.
Stap 2
Voeg de paprika en boemboe toe en fruit een paar minuten mee.
Stap 3
Voeg de aardappelblokjes, santen en visbouillon toe en laat de santen al roerend smelten tot de saus langzaam aan de kook komt. Laat de curry met het deksel op de pan circa 15 minuten zachtjes sudderen.
Stap 4
Leg de stukken visfilet en mosselen in de curry en schep voorzichtig door. Laat circa 10 minuten stoven op een lage stand.
Stap 5
Garneer eventueel met koriander. Lekker met (basmati)rijst.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie400 kcal
- Eiwit32 g
- Koolhydraten12 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd14 g
Trefwoorden
