Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pindakaasgranola
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pindakaasgranola
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2
Doe de pindakaas met de honing in een steelpan en verwarm op laag vuur. Roer tot een gladde, soepele massa.
Stap 3
Breek de walnoten in grove stukken en meng in een kom met de havervlokken en het pindakaasmengsel.
Stap 4
Spreid de granola uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in 15 minuten goudbruin en krokant in de oven. Schep regelmatig om. Laat minimaal afkoelen tot lauwwarm.
Stap 5
Snijd de bananen in plakjes.
Stap 6
Schep de yoghurt in vier kommen. Verdeel de banaan, blauwe bessen en granola erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie561 kcal
- Eiwit19.6 g
- Koolhydraten54.6 g
- Vet27.8 gWaarvan verzadigd4.5 g
Trefwoorden
