Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pittige eenpansravioli met arrabiatasaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pittige eenpansravioli met arrabiatasaus
Stap 1
Snijd 2 teentjes knoflook fijn.
Stap 2
Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de pastasaus en 350 ml water toe en breng aan de kook. Voeg de ravioli toe. Leg het deksel op de pan en kook de ravioli 2 min. op een lage stand. Neem het deksel van de pan en kook de ravioli in nog 2 min. beetgaar en tot de saus de gewenste dikte heeft.
Stap 3
Boen intussen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht. Pers het overige teentje knoflook en snijd de peterselie fijn. Meng het citroenrasp met de knoflook en peterselie.
Stap 4
Schep de ravioli op 4 borden en bestrooi met het citroen-peterseliemengsel.
Aanvullende benodigdheden
- - fijne rasp
Voedingswaarden
- Energie318 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten47 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd2 g
