Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pizza bianca met rauwe ham en wasabi-mascarpone
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pizza bianca met rauwe ham en wasabi-mascarpone
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220ºC.
Stap 2
Kneed het deeg door en verdeel in 2 of 4 gelijke stukken. Bestuif het werkblad met bloem en rol het deeg uit tot dunne lappen.
Stap 3
Leg de bodems op de bakplaten en bestrijk met olie. Bak circa 5 minuten laag in de oven.
Stap 4
Verdeel de mozzarella over het deeg en bak nogmaals 5 minuten in de oven. Neem uit de oven en verdeel de ham, waterkers en pijnboompitten losjes erover. Serveer de wasabi-mascarpone bij de pizza's.
Aanvullende benodigdheden
- - 2 bakplaten
Voedingswaarden
- Energie975 kcal
- Eiwit51 g
- Koolhydraten97 g
- Vet41 gWaarvan verzadigd17 g
Trefwoorden
