Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Platbrood met vegastukjes en tzatziki
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Platbrood met vegastukjes en tzatziki
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de shoarmakruiden met de olijfolie. Roer de vegastukjes erdoor en laat even marineren.
Stap 2
Rasp de komkommer grof. Schep in een zeef en druk aan zodat het vocht eruit komt. Meng de komkommer met de yoghurt, munt, knoflook, zout en peper.
Stap 3
Verhit een koekenpan en bak hierin de gemarineerde stukjes in circa 4 minuten rondom knapperig en goudbruin. Verwarm de platbroden kort in de oven.
Stap 4
Beleg de platbroden met de sla, vegastukjes, tomaat en tzatziki. Verbrokkel de feta erover en vouw dicht. Serveer de rest van de tzatziki erbij.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie505 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten35 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd11 g
