Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Poinsettia
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Poinsettia
Stap 1
Verwarm de oven voor op 90-100 ᵒC. Snijd de sinaasappel in dunne plakken van 2-3 mm. Dep droog met keukenpapier en leg op een rooster. Droog ze 2-3 uur in de oven en draai halverwege om. Laat afkoelen.
Stap 2
Shake het cranberry sap met de sinaasappellikeur en ijs tot het koud is. Verdeel over de glazen.
Stap 3
Garneer met een takje rozemarijn, een cranberry en een schijfje gedroogde sinaasappel op de rand.
Stap 4
Schenk vlak voor serveren de champagne erbij.
Aanvullende benodigdheden
- - cocktailshaker
- - 6 rechte glazen of champagneflûtes
Voedingswaarden
- Energie187.2 kcal
- Eiwit0.2 g
- Koolhydraten17.1 g
- Vet0.03 g
Trefwoorden
