Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Polderpaella
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Polderpaella
Stap 1
Verhit de bouillon met de kurkuma in een pan, kook de rijst in de bouillon zoals aangegeven op de verpakking en laat goed uitstomen.
Stap 2
Snijd de kipdijfilet in kleine blokjes.
Stap 3
Hak de knoflook en de ui fijn en snijd de paprika, boerenmetworst en de pomodori-tomaten in kleine blokjes.
Stap 4
Verhit een grote koeken- of hapjespan op hoog vuur en voeg de olie toe.
Stap 5
Bak de kip 4 à 5 minuten aan, voeg dan de knoflook, paprika, ui en worst toe.
Stap 6
Breng op smaak met zout.
Stap 7
Zet het vuur lager en voeg de rijst toe.
Stap 8
Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Stap 9
Voeg nu de de tomaat, drie vierde van de rivierkreeftjes en drie vierde van de bosuitjes toe.
Stap 10
Meng voorzichtig door.
Stap 11
Serveer in warme diepe borden en garneer met de overgebleven bosuitjes en rivierkreeftjes.
