Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Portobello caprese
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Portobello caprese
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2
Halveer de cherrytomaten en de mozzarella.
Stap 3
Verwijder eventueel de steel uit de portobello’s en verdeel 2/3 van de pesto over de binnenkant. Verdeel de tomaat en mozzarella erover en bestrooi met zout, peper en de pijnboompitjes.
Stap 4
Zet de portobello’s op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in 20-25 minuten in de oven, tot ze gaar zijn en de kaas gesmolten is.
Stap 5
Verdeel de rest van de pesto over de portobello’s en bestrooi met de basilicum. Maak af met een zigzag van de balsamicocrème.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie257 kcal
- Eiwit8.1 g
- Koolhydraten8.4 g
- Vet20.9 gWaarvan verzadigd4.2 g
Trefwoorden
