Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Quinoa-ontbijt met perzik
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Quinoa-ontbijt met perzik
Stap 1
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder stromend water af.
Stap 2
Laat goed uitlekken en doe de quinoa in een pan.
Stap 3
Schenk de amandelmelk erbij en voeg wat zout toe.
Stap 4
Breng de quinoa al roerend aan de kook.
Stap 5
Kook het in twaalf tot vijftien minuten tot een smeuïge pap, roer regelmatig.
Stap 6
Snijd intussen de perziken in vieren en trek met een puntig mesje de schil eraf.
Stap 7
Snijd de perziken in dunne partjes.
Stap 8
Hak de pecannoten grof.
Stap 9
Verdeel de partjes perzik, frambozen en pecannoten over de quinoa.
Stap 10
Sprenkel de siroop erover.
Stap 11
Tip: In plaats van amandelmelk kunt u ook gewone melk gebruiken en u kunt de ahornsiroop vervangen voor schenkstroop.
