Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Quornroerbak met broccoli
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Quornroerbak met broccoli
Stap 1
Verwarm wat neutrale olie in een wok en roerbak de stukjes Quorn met kerriepoeder in 3-4 minuten rondom bruin. Schep ze op een bordje.
Stap 2
Snijd de ui in dunne partjes en de wortel in plakjes. Snijd de broccoli in roosjes en de stronk in stukjes. Schep ui, broccoli en wortel door het bakvet en roerbak 2-3 minuten. Schenk er per persoon 25 ml water bij en voeg wat zout toe. Smoor de groenten in nog 5 minuten beetgaar, laat het vocht verdampen.
Stap 3
Schep de Quorn door de groenten en warm nog heel even door. Lekker met zilvervliesrijst.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie245 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten10 g
- Vet14 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
