Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ribkarbonade met abrikozen-tijmjus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ribkarbonade met abrikozen-tijmjus
Stap 1
Bestrooi de ribkarbonades met zout en peper. Kook de bospeen 4-5 minuten en giet af.
Stap 2
Verhit de helft van de boter en bak hierin het vlees in circa 10 minuten goudbruin en gaar.
Stap 3
Stoof de bospeen met de rest van de boter, citroenrasp en -sap en gembersiroop circa 8 minuten. Kook intussen de krieltjes gaar.
Stap 4
Voeg de tijm, abrikozenjam en abrikozen bij de karbonades, roer door het bakvet en warm even mee. Serveer de karbonades met de bospeen en krieltjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie605 kcal
- Eiwit40 g
- Koolhydraten37 g
- Vet32 gWaarvan verzadigd18 g
Trefwoorden
