Roerbak met biefreepjes en aspergetips
Ingrediënten
Bereidingswijze Roerbak met biefreepjes en aspergetips
Stap 1
Snijd de knoflook in plakjes en de ui in dunne partjes.
Stap 2
Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten.
Stap 3
Snijd de helften in lange, dunne reepjes en halveer de reepjes.
Stap 4
Snijd de houtachtige uiteinden van de aspergetips en halveer de asperges.
Stap 5
Verwarm de olijfolie in een wok en fruit de knoflook glazig.
Stap 6
Schep de biefreepjes erdoor en roerbak ze op hoog vuur in 2-3 minuten bruin en gaar.
Stap 7
Schep het vlees met knoflook op een bord.
Stap 8
Schep de ui, aspergetips en paprika door het bakvet en roerbak 1-2 minuten op hoog vuur.
Stap 9
Schenk het tomatensap en een scheutje water erbij en verwarm al omscheppend tot de groenten omhuld zijn door saus.
Stap 10
Schep het vlees met knoflook door de saus en warm het gerecht nog heel even door.
Stap 11
Lekker met zilvervliesrijst.
Stap 12
Menusuggestie voor: halve meloen met een scheutje port/vermout/zoete dessertwijn en chilivlokken.
Stap 13
Na: citroenijs met vers rood fruit.
