Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Roergebakken biefstuk met broccoli
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Roergebakken biefstuk met broccoli
Stap 1
Snijd de bosuitjes in stukken van 3 cm.
Stap 2
Snijd de biefstuk in dunne reepjes en meng ze in een kom met knoflook, gember, rode peper, versgemalen peper en olie.
Stap 3
Laat vijf minuten staan.
Stap 4
Kook de broccoliroosjes in een pan met ruim kokend water met wat zout in vier minuten beetgaar.
Stap 5
Giet af in een vergiet en spoel de roosjes met koud stromend water.
Stap 6
Laat goed uitlekken.
Stap 7
Verwarm een wok op hoog vuur tot gloeiend heet.
Stap 8
Schep het biefstukmengsel in de pan en bak de reepjes op hoog vuur al omscheppend bruin.
Stap 9
Schep de broccoliroosjes en bosuitjes erdoor en roerbak nog twee minuten.
Stap 10
Schep de oestersaus erdoor en strooi de cashewnoten erover.
