Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Roergebakken knolselderij met boerenkool en cashewnoten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Roergebakken knolselderij met boerenkool en cashewnoten
Stap 1
Snipper de ui.
Stap 2
Snijd de knolselderij in plakken van anderhalve cm dik.
Stap 3
Snijd de schil van de plakken en spoel de plakken zo nodig schoon.
Stap 4
Snijd de plakken in blokjes van anderhalve cm.
Stap 5
Verwarm de koolzaadolie in een wok en schep de ui, knolselderij en kerriepoeder erdoor.
Stap 6
Roerbak het twee tot drie minuten.
Stap 7
Schep dan de boerenkool erdoor en laat de boerenkool al omscheppend slinken.
Stap 8
Voeg het water met wat zout toe.
Stap 9
Verwarm de groenten nog zes tot acht minuten tot ze beetgaar zijn, schep regelmatig om.
Stap 10
Laat het vocht verdampen.
Stap 11
Schep op het laatst de cashewnoten erdoor en warm het gerecht nog heel even door.
