Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Romige gnocchi met spinazie en tomaat
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Romige gnocchi met spinazie en tomaat
Stap 1
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Pureer intussen de zongedroogde tomaten met de crème fraîche, slagroom, 1 eetlepel pijnboompitten en knoflook in een keukenmachine tot een romige saus. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Verwarm de saus in een koekenpan, voeg de tomaatjes toe en laat de spinazie erin slinken. Roer de gnocchi erdoor en laat nog 5 minuten pruttelen.
Stap 4
Bestrooi met de overige pijnboompitten en de kaas.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie660 kcal
- Eiwit24 g
- Koolhydraten64 g
- Vet32 gWaarvan verzadigd18 g
