Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Romige kruidendip uit de oven met groente
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Romige kruidendip uit de oven met groente
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pers de knoflook. Rasp de kaas. Snijd de bieslook fijn.
Stap 2
Meng de roomkaas, crème fraîche, knoflook, helft van de bieslook en de helft van de geraspte kaas door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Schep het kaasmengsel in het ovenschaaltje. Strijk glad en bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas.
Stap 4
Bak de kruidendip 10-15 min. in de oven, tot deze warm en romig is. Snijd intussen de paprika's en komkommers in reepjes.
Stap 5
Bestrooi de kruidendip met de rest van de bieslook en serveer met de snackgroente.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie293 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten5 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd16 g
