Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Romige tortellini met spinazie en kip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Romige tortellini met spinazie en kip
Stap 1
Verhit de boter in een hapjespan en bak de kip 3 min. op een middelhoge stand rondom lichtbruin. Voeg de roerbakmix toe en bak 3 min. mee.
Stap 2
Boen intussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers 1 helft van de vrucht uit. Snijd de andere helft in partjes.
Stap 3
Verkruimel het bouillonblokje boven de pan, voeg het hete water, de kookroom en het citroenrasp en -sap toe. Breng aan de kook, voeg de pasta toe. Laat 10 min. zachtjes garen met het deksel schuin op de pan, tot de pasta gaar is en de saus iets ingedikt. Voeg halverwege de spinazie toe en laat slinken.
Stap 4
Breng de pasta op smaak met peper en serveer met de citroenpartjes.
Aanvullende benodigdheden
- - fijne rasp
Voedingswaarden
- Energie486 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten48 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd9 g
