Salade van zuurkool met een crunch van rookworst
Ingrediënten
Bereidingswijze Salade van zuurkool met een crunch van rookworst
Stap 1
Breng de bouillon aan de kook.
Stap 2
Knijp de zuurkool uit en haal een groot mes er een paar keer doorheen om het iets kleiner te maken.
Stap 3
Meng met de rozijnen en laat minstens tien minuten afgedekt staan op kamertemperatuur.
Stap 4
Kook de krieltjes vier minuten in de bouillon totdat ze gaar zijn, giet ze dan af.
Stap 5
Laat zo'n tien minuten afkoelen.
Stap 6
Snijd de worst in dunne plakjes en vermaal.
Stap 7
daarna grof in de keukenmachine.
Stap 8
Verwarm een koekenpan op matig vuur en bak de worst circa tien minuten.
Stap 9
Verwijder indien gewenst een deel van het vet met een lepel.
Stap 10
Laat de worst licht krokant worden.
Stap 11
Bak het paneermeel nog drie minuten mee zodat de crunch krokant en droog wordt, laat dan afkoelen in de pan.
Stap 12
Snijd of knip de bieslook in fijne ringetjes en meng met de aardappeltjes.
Stap 13
Verdeel de zuurkoolsalade over de borden, verdeel de lauwwarme aardappeltjes erover en bestrooi met de crunch.
Stap 14
de zuurkoolsalade over de borden, verdeel de lauwwarme aardappeltjes erover en bestrooi met de crunch.
