Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Snel taartje van bladerdeeg met druiven en tijm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Snel taartje van bladerdeeg met druiven en tijm
Stap 1
4 kleine taartvormpjes van 12 cm doorsnee.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Stap 3
Vet de vormpjes in met boter en bekleed ze met een plakje bladerdeeg, druk de rand goed aan en laat het deeg wat uitsteken boven de rand van de vorm.
Stap 4
Besmeer de bodems van de vormpjes met de crème fraîche.
Stap 5
Was en droog de druiven en verdeel ze over de crème fraîche.
Stap 6
Meng het amandelschaafsel met de honing en tijm.
Stap 7
Zet de taartjes 10 minuten in de oven, lepel dan het amandelmengsel er over.
Stap 8
Laat de taartjes dan nog in 10-15 minuten in de oven gaar worden.
