Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Snelle paddenstoelen-aardappelcurry
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Snelle paddenstoelen-aardappelcurry
Stap 1
Pel de ui en snijd in grove stukken. Schil de aardappelen, maar laat de rode aardappelen in de schil. Snijd beide in kleine blokjes.
Stap 2
Maak de kastanjechampignons schoon, snijd grote exemplaren in vieren. Snijd de courgette in blokjes ter grootte van de aardappel. Snijd de bosui in stukken van 1 ½ cm
Stap 3
Verwarm de wok met 2 el olie. Bak de ui en aardappel ongeveer 8-10 minuten aan op hoog vuur. Voeg al roerend de currypasta en de helft van de kokosmelk toe en laat op laag vuur 5 minuten smoren tot de aardappelblokjes gaar zijn.
Stap 4
Voeg de champignons, courgette en de resterende kokosmelk toe aan de curry. Verwarm 5 minuten op hoog vuur tot de groente beetgaar is. Schep de bosui door de curry. Bestrooi met gehakte koriander.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie342 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten22 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd15 g
Trefwoorden
