Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaghetti alla crudaiola (met tomaat, basilicum en mozzarella)
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaghetti alla crudaiola (met tomaat, basilicum en mozzarella)
Stap 1
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Stap 2
Scheur intussen de mozzarella in stukjes of snijd in blokjes. Snijd de tomaten in blokjes. Houd 1 takje basilicum apart voor garneren, snijd de rest fijn. Pers de knoflook.
Stap 3
Meng de tomaat, knoflook en fijngesneden basilicum met de olie.
Stap 4
Giet de spaghetti af en meng met het tomatenmengsel. Schep de mozzarella erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Schep de spaghetti op een schaal of 4 borden en garneer met de blaadjes van het laatste takje basilicum.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie672 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten77 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd11 g
