Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spaghetti met rauwe ham en gepofte tomaat
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spaghetti met rauwe ham en gepofte tomaat
Stap 1
Kook de spaghetti in 8 minuten beetgaar in ruim kokend water met zout. Pel intussen de knoflook en snijd in dunne plakjes.
Stap 2
Verhit een koekenpan met de olijfolie en bak de knoflook met de trostomaten op middelhoog vuur tot de schil van de tomaten na ca. 5 minuten openbarst.
Stap 3
Snijd de rauwe ham in reepjes en voeg met de kappertjes toe aan de tomaten.
Stap 4
Draai het vuur laag. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de tomaten. Schep om en breng op smaak met versgemalen peper en serveer.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie482 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten78 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
