Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spiesjes met gekarameliseerde peer en rauwe ham
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spiesjes met gekarameliseerde peer en rauwe ham
Stap 1
Halveer de peren en verwijder het klokhuis. Snijd elke peer in 8 partjes.
Stap 2
Doe de rode port met de suiker en de rozemarijn in een ruime koekenpan en breng aan de kook.
Stap 3
Laat de helft van het vocht verdampen. Voeg de partjes peer toe en gaar ze 2 minuten per kant in het vocht.
Stap 4
Snijd de camembert in 16 dunne plakjes en hak de hazelnoten grof.
Stap 5
Leg in elke plak ham 1 partje peer, 1 plakje camembert, een toefje rucola en wat geroosterde hazelnoot. Rol de ham op en zet vast met een tapasprikker.
Aanvullende benodigdheden
- - 8 tapasprikkers
Voedingswaarden
- Energie181 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten11 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
