Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spruitjes en kabeljauw uit de oven
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spruitjes en kabeljauw uit de oven
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster de boterham tijdens het voorverwarmen in de oven knapperig. Verwijder de buitenste blaadjes van de spruitjes en halveer ze. Verhit de olie in een ruime koeken- of hapjespan en bak de kriel 5 minuten op hoog vuur. Voeg de spruitjes en ras el hanout toe en bak 10 minuten. Breng op smaak met peper en zout en schep in een ovenschaal.
Stap 2
Snijd de tomaatjes fijn. Hak de getoaste boterham fijn. Hak de amandelen grof. Meng de tomaatjes met het beschuitkruim, het amandelschaafsel en 3 el olie van de tomaatjes. Leg de bevroren vis op de spruitjes en krieltjes en verdeel het tomatenmengsel over de vis. Bak de ovenschotel circa 15 minuten in de oven of tot de vis gaar is.
