Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spruitjesschotel met gnocchi en feta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spruitjesschotel met gnocchi en feta
Stap 1
Maak de spruiten schoon en halveer ze. Pel de rode uien en snijd in 8 parten. Hak de peterselie grof.
Stap 2
Breng een pan met ruim water aan de kook en blancheer de spruiten 5 minuten, voeg de laatste 2 minuten de gnocchi toe. Giet af en laat iets uitstomen.
Stap 3
Verhit de roomboter in een hapjespan en laat bruisen. Voeg daarna de uien toe en bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens de spruiten en gnocchi toe met de honing en roerbak in 5 minuten goudbruin. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 4
Verdeel de schotel over 4 borden en verdeel de granaatappelpitjes en feta erover. Bestrooi met de peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie447 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten62 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd8 g