Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Steak ‘chimichurri'
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Steak ‘chimichurri'
Stap 1
Pureer de peterselie grof met de rode peper, de knoflook, de azijn, het paprikapoeder en de oregano.
Stap 2
Giet de olijfolie in een straaltje erbij tot een saus ontstaat. Breng op smaak met enkele druppels tabasco en een snufje zout.
Stap 3
Bestrijk de entrecotes dun met dit mengsel.
Stap 4
Verhit een grillpan en rooster hierin het vlees 3-4 minuten per kant. Serveer de rest van de saus erbij. Lekker met gebakken aardappels en broccoli.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie605 kcal
- Eiwit37 g
- Koolhydraten1 g
- Vet51 gWaarvan verzadigd11 g
Trefwoorden
