Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Steak frites béarnaise met kropsla
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Steak frites béarnaise met kropsla
Stap 1
Verhit de frituurolie tot 180ºC. Bestrooi de ribeyes met zout en peper. Maak de sla schoon en scheur de bladeren iets kleiner.
Stap 2
Meng de ingrediënten voor de dressing en schep deze door de sla. Bak de frites goudbruin.
Stap 3
Verhit intussen de boter met de olie en bak hierin de ribeyes 4-5 minuten op halve stand. Draai ze om en bak nog 2 minuten. Haal ze uit de pan. Blus het bakvet af met de wittewijnazijn en voeg de mosterd, crème fraîche en dragon toe.
Stap 4
Serveer de ribeyes met deze béarnaisesaus, de frites en de sla.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie890 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten61 g
- Vet67 gWaarvan verzadigd24 g
Trefwoorden
