Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Steak sandwich met gekaramelliseerde ui
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Steak sandwich met gekaramelliseerde ui
Stap 1
Dep de biefstukken droog en bestrooi met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de biefstukken op een hoge stand in 4-5 minuten rondom goudbruin en rosé van binnen. Neem uit de pan, dek af met aluminiumfolie en laat het vlees rusten.
Stap 2
Voeg de rode ui en azijn toe aan het bakvet en bak hierin de uien in circa 10 minuten zacht en goudbruin. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Roer de mosterd en mayonaise door elkaar en bestrijk de binnenkant van de pistoletjes ermee. Snijd de biefstukken in dunne plakjes. Leg wat sla op de pistoletjes, verdeel de biefstuk erover en maak af met de gekaramelliseerde uien.
