Stoere salami sandwich
Ingrediënten
Bereidingswijze Stoere salami sandwich
Stap 1
Schil de bospenen met een dunschiller.
Stap 2
Leg de bospenen één voor één op een plank en schaaf ze met de dunschiller in lange linten.
Stap 3
Snijd de paprika's in de lengte open en dep ze droog met keukenpapier.
Stap 4
Snijd de paprika's in lange repen van een cm dik.
Stap 5
Snijd het brood in acht dikke sneden.
Stap 6
Meng in een kommetje de mayonaise met de tapenade.
Stap 7
Bestrijk de sneden brood royaal met de tomatenmayonaise.
Stap 8
Verdeel de rucola over de helft van het gesneden brood.
Stap 9
Leg de bospeenlinten en de paprikarepen er losjes en wat door elkaar gekruld op.
Stap 10
Vouw de plakjes salami losjes dubbel en leg ze dakpansgewijs op de sneetjes met groenten.
Stap 11
Strooi de kappertjes over de salami en leg de andere sneden brood er met de mayonaisekant naar beneden op.
Stap 12
Druk de sandwiches iets aan en snijd ze met een broodmes door.
Stap 13
Leg de sandwiches op borden.
