Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tagliatelle met gebakken pompoen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tagliatelle met gebakken pompoen
Stap 1
Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Hak de knoflook fijn.
Stap 3
Verhit de olie in een wok of hapjespan en voeg de knoflook en pompoen toe.
Stap 4
Schep om en bak 10 minuten op middelhoog vuur, tot de pompoen zacht wordt.
Stap 5
Voeg de gedroogde salie en spinazie toe en laat slinken. Blus af met de kookroom.
Stap 6
Breng op smaak met peper en zout. Schep de tagliatelle door de pasta.
Stap 7
Verdeel de pasta over 4 borden en bestrooi met de geraspte kaas, basilicumblaadjes en pecannoten.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie678 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten59 g
- Vet38 gWaarvan verzadigd11 g
Trefwoorden
