Tagliatelle met krokante kipfilet
Ingrediënten
Bereidingswijze Tagliatelle met krokante kipfilet
Stap 1
Prak met een vork de feta met 1 el olie uit de verpakking fijn. Breng op smaak met versgemalen peper.
Stap 2
Snijd de kipfilets overlangs in, maar niet door. Vouw open en vul de holtes met het fetamengsel (houd wat apart om te garneren). Vouw dicht en wikkel elke filet in een plak ham. Zet vast met een prikker.
Stap 3
Verhit een hapjespan met boter en bak de kipfilets in 15 minuten goudbruin en gaar en de ham knapperig. Keer regelmatig.
Stap 4
Kook intussen de pasta in een pan met ruim water en zout in 8 minuten beetgaar.
Stap 5
Houd de kipfilets warm op een bord onder aluminiumfolie. Voeg de crème fraîche met 2 el pastawater en een el feta-olie toe aan de koekenpan en roer los tot een saus. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Giet de pasta af en schep in de hapjespan om met de saus.
Stap 6
Snijd de kipfilets in schuine, dikke plakken. Verdeel de pasta met de saus over 4 diepe (voorverwarmde) borden en leg er de kipfilet op. Bestrooi met de resterende feta en versgemalen zwarte peper.
