Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tagliatelle met rauwe ham, radicchio en gorgonzola
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tagliatelle met rauwe ham, radicchio en gorgonzola
Stap 1
Verhit 3 eetlepels olie en fruit hierin de sjalotjes circa 3 minuten.
Stap 2
Meng de hamreepjes erdoor en bak ze 1-2 minuten mee.
Stap 3
Kook de tagliatelle.
Stap 4
Schep de radicchio door de sjalotjes met ham.
Stap 5
Voeg de gorgonzola toe en laat de kaas smelten.
Stap 6
Schep de tomaten en tagliatelle erdoor en verwarm circa 2 minuten.
Stap 7
Besprenkel de pasta met de rest van de olie en maal er een beetje peper over.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie870 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten87 g
- Vet40 gWaarvan verzadigd13 g
Trefwoorden
