Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tagliatelle met zeevruchten en wittewijnsaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tagliatelle met zeevruchten en wittewijnsaus
Stap 1
Breng in een pan ruim water met zout aan de kook. Fruit de ui circa 4 minuten in de boter.
Stap 2
Voeg de knoflook en dragon toe en fruit 1 minuut mee.
Stap 3
Giet de wijn erbij en laat op hoge stand 2 minuten inkoken.
Stap 4
Giet de room erbij en breng aan de kook.
Stap 5
Voeg de zeevruchten en het bouillontablet toe en laat de saus nog 5 minuten zachtjes koken. Kook intussen de tagliatelle beetgaar.
Stap 6
Breng de saus op smaak met peper en schep de tagliatelle erdoor. Bestrooi met de kruiden en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie460 kcal
- Eiwit26 g
- Koolhydraten61 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd6 g
Trefwoorden
