Tagliatelle stroganoff met biefstuk en paddenstoelen
Ingrediënten
Bereidingswijze Tagliatelle stroganoff met biefstuk en paddenstoelen
Stap 1
Snipper de ui fijn. Snijd de champignons in plakjes. Snijd of scheur de paddenstoelen in stukken.
Stap 2
Snijd de biefstuk in repen. Snijd het blad van de peterselie fijn.
Stap 3
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan. Fruit hierin de ui 5 minuten op laag vuur. Draai het vuur omhoog, voeg de champignons en paddenstoelen toe en roerbak ze 5 minuten.
Stap 4
Bereid intussen de stroganoffsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer er naar smaak mosterd doorheen.
Stap 5
Schep het champignonmengsel door de saus en houd warm op een warmhoudplaatje.
Stap 6
Doe de repen biefstuk in een kom. Bestrooi met de bloem, zout en peper en hussel door elkaar.
Stap 7
Verwarm ½ eetlepel olijfolie op hoog vuur en bak hierin de repen biefstuk in 4-5 minuten bruin.
Stap 8
Schep het vlees op een bord en dek af met aluminiumfolie.
Stap 9
Kook intussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Stap 10
Verdeel de tagliatelle over borden of brede kommen.
Stap 11
Schep er de stroganoffsaus op, leg de biefstuk erop en bestrooi met peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie575 kcal
- Eiwit41 g
- Koolhydraten70 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
